Verloren Liefje
28 maart 2025 - Plombières, België
Het laatste weekend van maart is inmiddels traditiegetrouw gereserveerd voor ons jaarlijkse weekendje weg met mijn voormalig ATC volleybal teamgenoten en aanhang.
Al voor de vierde keer op rij gaan we samen op stap. Dit jaar naar België, net over de grens bij Epen.
Rond kwart voor 11 rijden we weg uit Leiden. Terwijl Erik nog een werkklusje klaart stuur ik ons rustig naar het mooi Zuid Limburg.
Het is grijs onderweg maar zodra we de grens met Limburg passeren breekt het open en schijnt de zon. Bij Loods 81 in Margraten ontmoeten we elkaar voor een lekkere lunch. Het is gelijk weer heel gezellig.
Rond half vier stappen we weer in de auto en rijden we via een prachtig weg binnendoor naar ons huis ‘het verloren liefje’ voor dit weekend.
Het is een prachtig huis net over de grens bij Epen in het Belgische Plombière.
We verloten de kamers (wij loten kamer 1), pakken uit en genieten daarna op het mooie terras van het fantastische uitzicht! Wat een mooie plek is dit zeg!
Ondertussen wordt het eten klaargemaakt. Lekkere tomaten-paprikasoep en preisoep. En daarna Preitaart en broccoli-cherrytomaatjes taart. Lekker hoor! Ondertussen gaat de zon prachtig onder.
De rest van de avond kletsen we gezellig bij en we sluiten af met een aantal potjes Hitster! Het wordt 3-0, de anderen willen morgen revanche😜.