Dag mooi Nieuw Zeeland
17 maart 2026 - Auckland International Airport, Nieuw-Zeeland
Als we wakker worden komt de zon net op aan de overkant van de baai. Levert nog een mooie foto op.
Daarna tijd voor de laatste camperklusjes. Alles moet natuurlijk leeg. Om half negen kunnen we op weg. We kopen voor het ontbijt nog veel te dure croissants bij het restaurant om de hoek en dan rijden we richting Auckland. Het is spits en dus druk. De weg naar de brug staat helemaal vast. Maar maakt niet uit, we hebben tijd genoeg. Onderweg naar de camperverhuur gooien we nog een paar liter in de tank en rond half 10 zijn we er. Het inleveren van de camper gaat soepel. We geven nog wel alle issues door: de koelkast die het niet doet op 12 volt, de continue storing die wordt aangegeven op het controle paneel en de het (weer) brandende olielampje. Overigens krijgen we de kosten van de motorolie weer netjes terug. Het is bij de camper verhuur heel rustig en relaxed. Toch meer naseizoen dan toen we aankwamen.
We worden met de shuttlebus bus keurig naar het vliegveld gebracht.
En dan begint het wachten. Iets voor kwart voor 12 kunnen we de koffers droppen en gaan we zonder problemen door de douane en de security. De plek om te wachten is leuk. Met volledig zicht op de aankomende en vertrekkende vliegtuigen. Met daarachter een mooie baai.
Om twee uur gaan we richting de gate die helemaal aan de andere kant van het vliegveld ligt.
Boarden start iets later dan gepland en kwart voor vier vertrekken we . Vanuit het vliegtuig hebben we echt de laatste blik op Nieuw Zeeland.
In 9,5 uur vliegen we naar Singapore waar we keurig op tijd aankomen.
Nu rest ons nog de vlucht naar Amsterdam! Over een uurtje kunnen we boarden en dan zijn we morgenochtend om kwart voor zeven op Schiphol en hebben we onze verloren dag weer teruggekregen.